Zaal huren

HUUR GEMAKKELIJK EEN RUIMTE

Bij Ons Huis zijn een tal van mogelijkheden voor uw bijeenkomst.

Ons Huis beschikt over een 5 tal zalen variërend in grootte van 10 t/m 200 personen. Het huren van een zaal gaat in dagdelen, U kunt per dagdeel een zaal huren. De ruimte zal ingericht worden zo als u het wenst. Daarnaast leveren we maatwerk in prijs als het gaat om grootgebruik of combinaties met de faciliteiten van Mart Eten & Drinken.

Het huren van een zaal gaat per dagdeel van 4 uur.

We hebben speciale tarieven voor verenigingen!

 • Grote Zaal - 140 m2

  De grote zaal is geschikt tot 200 personen, heeft een vast toneel en beamersetting. Geluid is aanwezig. Tevens bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding naar de Lounge

  € 110,-
 • Zaal 1 - 34 m2

  Zaal 1 bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. Geschikt voor vergaderingen, presentaties

  € 67,50
 • Zaal 2 - 52 m2

  Zaal 2 bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. Geschikt voor vergaderingen, presentaties

  € 85,-
 • Zaal 3 - 27 m2

  Deze zaal is erg geschikt voor een bijeenkomst voor kleinere groepen. De ideale brainstorm ruimte.

  € 46,50
 • Lounge - 40 m2

  De lounge is met zijn unieke design en open uitstraling ideaal voor een informele setting. Een maximaal aantal van 30 personen kan hier genieten van een drankje en een hapje.

  € 67,50

Enthousiast geworden en graag een persoonlijk aanbod? Wij doen u graag een passend voorstel.

Enthousiast geworden, maar liever een persoonlijk aanbod? Wij doen u graag een passend voorstel.

Door de grote centrale zaal en extra kleine zalen is onze locatie uitstekend geschikt voor grote bijeenkomsten en ook voor cursus dagen. Tevens hebben wij vele mogelijkheden voor een lunch of borrel bij uw bijeenkomst.

Mart Riethorst - Beheerder Ons Huis

KIJK VAST BINNEN

WAAROM ONS HUIS?

Persoonlijk contact

Bij Ons Huis spreken we graag persoonlijk met u af om af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen. Een offerte voor u op maat of persoonlijk antwoord op uw vraag via telefoon.

Goede koffie

Goede ideeën beginnen met goede koffie. Daarom gaan wij bij elke kop koffie voor kwaliteit, net als onze koffiebrander Beukenhorst. Zo gaat u uw bijeenkomst goed van start.

Flexibele ruimtes

We hebben een vijftal zalen van 10 tot 200 personen. Door de diversiteit in de zalen kunnen we voor elke gelegenheid een passende setting creëren. Tevens beschikken wij over een vast toneel. Alle zalen zijn ingericht op comfort en dan ook voorzien van airco.

Catering ervaring

Beheerder Mart heeft meer dan 30 jaar ervaring in het horeca wezen en voorziet u naar wens in een passende maaltijd rond uw bijeenkomst.

Audiovisuele middelen

Beamer nodig? Pointer voor bij uw presentatie? Geluid in alle zalen? Draadloze microfoons voor heldere interactie met uw gasten? We hebben een ruim aanbod in audiovisuele middelen ter beschikking voor u.

Offerte op maat

Graag een prijs opgave ontvangen afgestemd op uw wensen? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u.