50 jaar Ons Huis
Ontmoetingscentrum Ons Huis ligt in het centrum van Hengelo Gld. Een multifunctioneel voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Ruimtes zijn beschikbaar van 10 t/m 200 personen. Tevens doen we veel op het gebied van eten & drinken. Van hapjes tot compleet verzorgd buffet.
Catering, ontmoeten, vergaderen, locatie, eten, drinken, hengelo, Gelderland, ons huis, zalen, vergadercentrum, uitvaart, koffie
17173
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17173,bridge-core-1.0.4,ctcc-exclude-EU,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

50 jaar Ons Huis

50 JAAR ONS HUIS FEESTELIJK GEVIERD

50 jaar Ons Huis werd in het weekend van 1, 2 & 3 februari feestelijk gevierd. Op de vrijdag was er een Open Dag waar velen kwamen kijken wat er in Ons Huis zoal te doen is. Op zaterdag 2 februari klonken de jaren 80 hits door de speakers tijdens Disco Rotation. Een geslaagde avond met lekker dansen, elkaar terug zien en samen lachen om de pasfoto’s van de lidmaatschapskaarten. Op Zondag 3 februari sloten we het feestweekend af met een feestelijke kerkdienst; ”een brulfte in Hengel”.

Programma:

Open Huis 1 febr.

Op 1 februari was er een Open Huis waar we velen mochten verwelkomen. We lieten in alle zalen zien wat er te doen is in Ons Huis en op locatie doormiddel van video beelden van Rudie Kreunen. Er was een hapje en een drankje en men kon zien hoe de hapjes werden gemaakt. Ruiterkamp Uitvaartverzorging was tevens in hun aula aanwezig om de bezoekers te woord te staan.

Disco Rotation 2 febr. 

Heerlijke hits klonken door de speakers. De DJ’s waren nog net zo op dreef als in 1970. Met elkaar smakelijk lachen om de pasfoto’s op de lidmaatschapskaarten. Wat een feest was het met Disco Rotation!

“een brulfte in Hengel” Kerkdienst 3 febr. 

Op 3 februari werd het feestweekend van Ons Huis afgesloten met een feestelijke kerkdienst. Mart en Ans waren het bruidspaar van deze brulfte! Met medewerking van een groot gelegenheidskoor en muziekvereniging Crescendo. Een brulfte in Hengel werd verteld rond het verhaal van de bruiloft te Kana.

Slide tussen Ons Huis vroeger & nu