Ons Huis Hengelo Gld | 50 jaar Ons Huis
Ontmoetingscentrum Ons Huis ligt in het centrum van Hengelo Gld. Een multifunctioneel voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Ruimtes zijn beschikbaar van 10 t/m 200 personen. Tevens doen we veel op het gebied van eten & drinken. Van hapjes tot compleet verzorgd buffet.
Catering, ontmoeten, vergaderen, locatie, eten, drinken, hengelo, Gelderland, ons huis, zalen, vergadercentrum, uitvaart, koffie
17173
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17173,ctcc-exclude-EU,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

50 jaar Ons Huis

50 JAAR ONS HUIS FEESTELIJK GEVIERD

29 januari is het precies 50 jaar geleden dat het Hervormd Gemeentecentrum ”Ons Huis” werd geopend. U begrijpt, dat we dat niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Om dit te vieren opent ”Ons Huis” haar deuren voor een feestelijk weekend op 1, 2 & 3 februari.

Programma:

“Ons Huis” Hengelo (Gld) bestaat 50 jaar!

29 januari is het precies 50 jaar geleden dat het Hervormd Gemeentecentrum “Ons Huis” werd geopend. U begrijpt, dat we dat niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Om dit te vieren opent “Ons Huis” haar deuren voor een feestelijk weekend, op 1, 2 en 3 februari.

 

Vrijdag 1 februari

Op vrijdag 1 februari houden we open huis van 16.00- 20.00 uur. U bent van harte welkom om het 50-jarig bestaan samen met ons te vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kunt u kennis nemen van alles wat er zoal in “Ons Huis” gebeurt. Door middel van een continue PowerPoint presentatie kunt u beelden uit het verleden zien en kunt u zien hoe “Ons Huis” zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een waar “Ontmoetingscentrum”. We zijn trots op de audio en visuele middelen in de diverse ruimten die we u kunnen aanbieden voor feestjes, uitvoeringen, vergaderingen en trainingen. Ook beschikt Ons Huis over een uitstekende keuken.  Naast de zalen beschikt  “Ons Huis” over een modern en sfeervol ingerichte aula.  U krijgt uitgebreid de kans alles te bekijken en indien gewenst vragen te stellen.

Zaterdag 2 februari

Uit de vele activiteiten die er in de loop der jaren in Ons Huis hebben plaatsgevonden hebben we er één uitgekozen, “Disco 72”  met zijn discoteam “Rotation” , – en gevraagd of zij op zaterdagavond 2 februari een disco avond zouden willen verzorgen. Zij hebben vol enthousiasme gereageerd en zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het wordt vast een ontmoeting met leuke verrassingen en mooie herinneringen. U leest hier meer over in de komende publicaties.

 

Zondag 3 februari

De derde en tevens laatste activiteit is op zondag 3 februari. Dan zal er om 10.00 uur een feestelijke kerkdienst worden gehouden met als voorganger ds. A.Blanken. Het thema van de dienst is: “Brulfte in Hengel”.  Aan deze dienst werken verder mee, een groot projectkoor onder leiding van Rob Mullink, en een blazersensemble van Crescendo. Na afloop is er natuurlijk koffie of thee, met een lekkere traktatie. U bent van harte welkom!

Open Huis

Tijdens het open huis in Ons Huis zullen er demonstraties worden gegeven over hoe wij onze hapjes maken, Ruiterkamp Uitvaart is aanwezig in hun aula om uitleg te geven over wat zij doen in de regio, er speelt live muziek en er is gelegenheid om in gesprek te gaan onder het genot van een hapje & drankje

LP avond Disco '72

Vroeger werd er in Ons Huis disco gehouden! Eerst onder de naam Disco Rotation en later onder de noemer Disco '72. Op zaterdag 2 februari gaan we terug in de tijd met LP hits van vroeger!

Kerkdienst

De derde en tevens laatste activiteit is op zondag 3 februari. Net als tijdens de verbouwing van de Remigiuskerk zal nog eenmalig een kerkdienst plaats vinden in Ons Huis in het feestweekend.

Slide tussen Ons Huis vroeger & nu